fbpx Skip to main content
Kosár 
Pssszt, milyen iPhone-od van?

Gyakran Ismételt Kérdések

Van lehetőség utánvételes fizetésre?

Nincs. A BalaCase koncepciója, az alapvető, minőségi kiegészítők eljuttatása az Ügyfélhez, a lehető leggyorsabban. Az utánvét egy hosszadalmas és költséges szolgáltatás mind a Vásárló, mind a Szolgáltató oldaláról, így mi nem élünk vele.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A válasz a kérdésre, egyértelműen igen. A BalaCase webáruházba Barion fizetési kapu van integrálva, melynek használata során átirányításra kerülsz az oldalukra, melyen 100%-ban titkosítva áramlanak az adataid. A BalaCase nem fér hozzá a kártyaadataidhoz, nem kezeli a fizetési procedúrát.

Mikor kapom meg a megrendelt terméket, termékeket?

Amennyiben sikeresen megrendelted a terméket és megkapdad az automatikus visszaigazoló emailünket, akkor 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád a csomag. Ezt a tényezőt erősen befolyásolhatja az egyes futárcégek aktuális terheltsége.

Van lehetőség a rendelésem követésére?

Igen. Amennyiben a Foxpost egyik szállítási szolgáltatását választottad, akkor minden esetben kapsz egy követési azonosítót, melyet a Foxpost oldalára beilleszve nyomonkövetheted a rendelésed státuszát, hollétét. Továbbá a BalaCase-től is kapsz emaileket a rendelés státuszával kapcsolatban.

Hogyan csomagoljátok a termékeket?

Minden termék buborékos borítékban, megerősített csomagolásban kerül postázásra, átadásra a futárszolgálatnak.

Milyen szállítási megoldások között választhatok?

Jelenleg két szolgáltatóval dolgozunk együtt. Az egyik a magyar posta, náluk a hagyományos levélküldést alkalmazzuk. Ez egy költséghatékony megoldás, megerősített csomagolásban gond nélkül célbaér a rendelés. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az Megrendelő, aki ezt a szállítási formát választja, maga vállalja a felelőséget a csomag épségéért. Amennyiben nem érzi komfortosnak ezt a metódust választhatja a másik partnerünket, a Foxpostot, akik csomagautomatába és házhoz egyarát kézbesítenek.